Jeg kom over en kjekk liten widget paa en blogg her om dagen, som var reader challenge. Det er en liten widget som viser hvor mange boeker man har lest i loepet av aaret, kunne tenke meg den paa min blogg, men vil holde meg til bokelskere.no, er det mulighet for at dere kunne lage en lignende ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Denne reader challenge-widget'en kommer sannsynligvis fra nettstedet goodreads - ved starten av et kalenderår stiller man selv inn antallet bøker man utfordrer seg selv til å lese iløpet av året, så får man en fin tracker og statistikk å se på - og, etter ønske, en widget.

(Min egen reader challenge opplyser feks for øyeblikket om hvor mange bøker jeg har lest i 2012, hvor mange bøker jeg er foran/bak skjema for å nå målet i tide, hvor mange boksider jeg har lest samlet, og litt annet. Kan være morsomt å kartlegge egne vaner på den måten!)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når du klikker på ei bok og markerer den som "lest", kommer det opp spørsmål om når du leste denne. Legg inn dato, ev. bare måned eller årstall og lagre. Når du siden går inn på din egen profil, finner du nederst til høyre en oversikt over antall bøker lest i det aktuelle året.

(PS. Det er en liten teknisk feil i denne funksjonen - når du har lagret lesedato, kommer det opp en beskjed om at du har lest boka to ganger. Jeg må iallfall redigere og slette den ene av datoene. Dette problemet ble påpekt for lenge siden, og ble visst forsøkt løst, men for meg fungerer det fortsatt ikke uten redigering).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er klar over den der Marit, men tingen er at jeg vil ha en lignende widget paa min blogg. Jeg har proevd med den der, men paa en aller annen maate ser det ut som den gaar i konflikt med jeg leser naa widgeten. Den andre widgeten jeg kunne tenke meg er en som viser hvor mange booker jeg har lest i henhold til mitt maal.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da har jeg nok misforstått deg i utgangspunktet. Lykke til videre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det hadde vært en kjempeide! Jeg kunne gjerne tenkt meg en sånn en, men orker ikke og gidder ikke å legge inn all infoen på flere steder. Og siden jeg elsker denne siden, så vil denne seire. Så en sånn widget fra bokelskere ville vært topp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så nettopp widget helt nede på siden, sentrert i bunnen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei Kirsten, joda jeg fant de nede paa siden. Og et par bra var det, har lagt inn den med leser naa, men proevde aa modifisere den med har lest til aa vise boeker lest i 2012, men fikk ikke det til aa funke.

Vil fremdeles ha den med reader challenge, og som du sier, orker ikke aa legge inn flere steder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du bør ta en prat med vår alles kjære André (tryllekunstneren).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinBeathe SolbergVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaTine SundalHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBLEster SThomas Røst StenerudNorahHarald KTherese