Dette var ei skikkelig tidtrøyte! Altfor pompøst for meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ganske mange tråder på denne...ja, den er kanskje litt "langsom", men ser i mine notater at jeg faktisk har gitt den terningkast 5 jeg. Her er en av de andre trådene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ferdig med boka for omlag en uke siden. Ikke den helt store leseopplevelsen, til tider var den kjedelig. Jeg syntes det var veldig irriterende med så mange parenteser, innskutt bisetninger hadde sikkert gjort samme nytten. Jeg kom meg gjennom boka til slutt, og faktisk var det deler av boka som jeg likte godt. Henvisniger til bøker var artig - mange jeg kunne tenke å lese, men tiden strekker ikke til. Hadde ikke tenkt å kommentere boka, hva om forfatteren også er en bokelsker?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg, men en ærlig mening må man tåle :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

HanneEllen E. MartolKirsten LundHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn Christin