En bok jeg absolutt vil anbefale til en person som tåler å lese slikt. Jeg sitter ennå, et par dager etter jeg ble ferdig med boken, og føler på meg sinne over foreldrene og alle de som har vært med på å ødelegge livet til Jodie. Skulle ønske jeg kunne bli kjent med denne Jodie, eller fått lest hvordan hun har det nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Godt sagt ! Gjennom lesingen av boken ble jeg gradvis mer opprørt over både foreldrenes og flere andre sin oppførsel. Er særdeles spent på hvordan det vil gå med Jodie videre i livet, uansett kommer de sterke opplevelsene til å prege henne på en eller annen måte resten av livet..hun er traumatisert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB