Snakker vi rett og slett om Thorbjørn Egners oversettelse av Dr.Doolitle?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Der traff du blink! Var det Rex Harrison som skapte ugreie i tankene?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Neimen om jeg vet. Det var stort sett ugreit hele veien, men den siste kommentaren din hjalp meg på vei. Kjempemorsomt og lærerikt dette, Marit. Men litt slitsomt på den måten at du blir helt "opphengt".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For meg er Doktor Dyregod en del av barnelærdommen; jeg trodde i mange år at den var skrevet av Egner, med viser og det hele. Jeg har aldri vært borti originalen av Hugh Lofting, men kan tenke meg at den må ha vært ganske annerledes. Jeg synes det er morsomt at boka fortsatt står i bokhandlerhyllene, intakt med både hottentotter og Karva Blad til forlystelse for uskyldige barn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, takk og pris. Og jeg tenker at dette vil være en bok å ta fram for barnebarna. Jeg husker også godt Egners bok, men dessverre har jeg den ikke i bokhyllen. Må nok anskaffe meg den. Hører liksom til blant gode, gamle klassikere. Takk for hyggelig dialog.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliLailaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsiljehusmorsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBL