Er for tiden hjemmenfra. Låner datamaskin av min søster. Var innom Bokelskere, finn og følg under tall på rullegardinen. Der fikk mann opp tall på antall medlemmer i dag/ denne uken/denne måneden, samt bøker. Lurer på om mann får opp hvem som er størst bibliotek? Er der mange flere enn meg som liker å kikke i andres hyller. Har funnet mange bøker som ligger i min ønskeliste i påventing å bli hentet hjem (hvis mulig)!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Nederst på "din side" finner du hvilke bokelskere du har flest bøker felles med. Å lete i disse personenes boksamlinger bør være noe av det mest treffsikre når det gjelder å finne nye bøker i din egen smak.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forresten hvorfor kommer det opp 2 forskjellige bilder av deg. Er det før og etter!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I fobindelse med 50-års lag sist lørdag, scannet jeg inn masse gamle bilder som fikk rulle over TV-skjermen hele kvelden. Siden f.eks Gretemor og du selv har bilder som ikke ser helt dagsferske ut, tenkte jeg at jeg også kunne ligge ute med bilde fra litt yngre da'r en stund. Men hvor ser du nå det gamle bildet hen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det jeg mente var at du har 2 profilbilder gående samtidig. Det gamle bilde ser jeg nå i teksten jeg svarer på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da har du jo gode muligheter til å vurdere hvor mye jeg har tapt meg i løpet av en 20 års periode.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vil vel si at du er en modnet 35 åring.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja si det! Hva med erfaringene?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi taper oss ikke, Oddmund! Det bare virker sånn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk! Det vet jeg. Men jeg er ute å leter etter bøker jeg aldri ville hatt i tankene i det hele tatt. Slike godbiter kommer jeg over enten ved å lese anmeldelser eller kikke i andres hyller. Nye eller gamle. (Har vært i dine hyller allerede hehe).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg og liker å titte i andres bokhyller og har lagt til bøker til ønskelista mi. Blant de bøkene jeg har kjøpt meg/ønsker meg som jeg har funnet i andres bokhyller er C.S. Lewis, Oldtidens religioner, Varulv om natten, Confessions of a Prairie Bitch og Ja, vi elsker dette travet

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du kan se brukere sortert etter flest bøker her.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk! Fikk nå en ny viten om hvor å søke på hyller med flest bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Cecilie69VariosaDolly DuckKirsten LundHarald KNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja SolemdalTor-Arne Jenseningar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanLailaEllen E. Martolgretemor