Vi møter Adam, en mann i begynnelsen av 30-åra. Han driver med salg av antikk porselen/keramikk.
Den godeste Adam er litt sær i sitt forhold til damer. Men så møter han Karin på en tur til København.
Det blir et fantastisk kjærlighetsforhold, en nydelig kjærlighetshistorie. Mange ting tyder likevel på et forhold uten likevekt. Hva er det med Karin? Til slutt kom det et svar som for meg ble noe spesielt. Den fine skildringen av kjærlighetsforholdet gjorde likevel at jeg leste boka ferdig.
Boka starta litt tungt. Språket er godt, men litt innfløkt. Tildels veldig lange setninger og masse innskutte bisetninger som gjør lesinga noe krevende innimellom.
Forfatteren blamerer også endel med kunnskap om porselen og literatur - men det blir noe overfladisk, kun med korte kommentarer.
Boken skjemmes av en noe dårlig korrekturlesing før utgivelsen fra cesam media. Dette ble en leseopplevelse som gav meg lite. Jeg liker historier som er realistiske, så dette passet ikke min smak. Men for dere som liker - skal vi si det uventede, for ikke å røpe for mye - er dette en velskrevet og god bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBSiljeJarmo LarsenBerit RNina