Leste den ganske i ett sett. Det skal sies at jeg tåler godt å ikke fatte et dugg til tider - og akkurat det er kanskje trikset for å glede seg over boka? Jeg liker veldig godt de store forskjellene, alt det flotte og flytende språket, og samtidig det veldig menneskelige i karakterene og gjøremålene deres. Thomas Pynchon kan være litt på samme måten til tider - jeg fatter ikke alltid hva det han skriver har med sammenhengen å gjøre, men godt skrevet er det allikevel. Innen film er Lynch litt på samme måten: Bedre å føle ham enn å forstå ham.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Godt å høre at det var flere som ikke fattet et dugg til tider. :-) Men jeg er glad jeg har lest den, krevde viljestyrke. Kan i det minste "skryte" av å ha leste den..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Kan i det minste "skryte" av å ha leste den.." Det er også min holdning til denne boken, og muligens også litt av motivasjonen for fullføre den. Men, glad det er gjort, både for å kunne få lov til å uttale meg om den og for å få innblikk i hvorfor den faktisk har fått den posisjonen den har. (Må innrømme at jeg underveis leste wiki-sammendragene) Tid: 6 mnd.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJenny