Jeg trekker den ut for å kose meg med den ekstra lenge. Og ja jeg må titt og ofte inn på nettet for å google noe fra boka, se på kart og lese mer om forfatter etc. Etter Balansekunst og Shantaram (som jeg leste rett etter hverandre) var jeg på nippen til å sette meg på første fly til India og besøke slummen i Bombay... jeg lever meg voldsomt inn i en del bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Morsomt, jeg leste også Balansekunst og Shantaram rett etter hverandre. Leste noe på nettet et sted at Shantaram skal filmes med Johnny Depp i hovedrollen... Noen som vet noe mer om dette?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Siste jeg fikk med meg var at det ikke ble noe av, men om noen kunne bekrefte det ene eller andre, er det fint :) Lurer veldig selv!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det du skriver her , er jo et komplimang til forfatteren av boken du går så dypt inn i. Også så mye du får ut av det du leser. Jeg googler også om ting som dukker opp i bøker, det er faktisk veldig gøy.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig enig med deg når det gjelder "Balansekunst" og "Shantaram". Jeg leste dem også rett etter hverandre. Særlig bergtok Balansekunst" meg sterkt. En sjelden bokopplevelse. Jeg fikk også veldig lyst til å reise til India.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

DiddiIngeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunn