Deler dine synspunkter her. Når man velger å se filmen etter å ha lest boken tror jeg det er fornuftig å sette tankene og forventningene "fri" og sette seg ned i kinosalen med et åpent sinn og tenke, slik du sier, at dette er en annen formidling av historien. Uansett om filmen er god eller ei tror jeg ikke at filmen vil ødelegge for de opplevelsene boken ga deg. De gangene jeg har vært skuffet over filmen har jeg rett og slett trøstet meg med at jeg leste en fantastisk bok. Noen er veldig disiplinerte og ser aldri film etter bok. Så disiplinert er ikke jeg. Nysgjerrigheten pirrer. Jeg tar filmen for det den er.

Personlig synes jeg at " Drageløperen" var vel så god som boken.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Drageløperen på film var et supplement til boka, synes jeg. Jeg liker å lese boka før jeg ser den på Film. Da har jeg innsikt i alt som skjer som ikke kommer fram i filmen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpEirin EftevandMcHempettSolTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJHilde H HelsethIngeborg GsiljehusmorBeathe SolbergOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLars Johann MiljerubbelDagfinn JakobsenMette-MLene Andresen