Tom Rath er en ganske vanlig mann med en ganske vanlig jobb i en veldedig organisasjon i New York i femtiårene. Han har en kone, han har ambisjoner om å tjene mer penger og han har drept 17 menn.

Dette er en fin bok om det å leve sitt eget liv fremfor å hele tiden leve etter andres forventninger. Om hva man må være villig til å ofre for å virkelig være lykkelig. Det er ikke rart at denne ble film få år etter dens slipp. Den engelske versjonen som jeg leste har enkelt språk og kan anbefales til alle med grei engelskkunnskap. Forordet av Jonathan Franzen er flott og anbefales varmt. Legendarisk, men bortglemt sommerlektyre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudHeidi HoltanTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundLailaEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemannReadninggirl30Fride LindsethTor-Arne JensenTorJBBjørg RistvedtChristofer Gabrielsen