Det finnes fortsatt kretser her i Norge (og sikkert andre steder) som tviholder på forestillingen om at området var folketomt, eller iallfall meget tilbakestående, da staten Israel ble til. Skjønnlitterære verker kan vel bidra til å rykke noen av dem ut av denne villfarelsen. Hvis de leser skjønnlitteratur, da.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Sant nok. Har hatt den heller tvilsomme glede og voldsomme utfordring det er å korrespondere med norske kristne som er hellig (sic) overbevist om at Gud har gitt landet til jødene alene og at araberne nærmest er for barbarer å regne. Disse skulle sporenstreks vært sendt til gjestfrie Ramallah. Alternativt kan man jo håpe på litteraturens opplysende evne, men disse er ikke alltid så interesserte i alternative narrativer og oppfatninger.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KVannflaskeHanne Kvernmo RyeHilde Merete GjessingNinaFindusLailaPiippokattaHildKirsten LundalpakkaDolly DuckRufsetufsaGrete AastorpHildeGunn DuaasKorianderHeleneKristine LouiseArne SjønnesenTine SundalLars Johann MiljeChristofer GabrielsenReadninggirl30Akima MontgomeryflaEvaHilde VrangsagenAnne Berit GrønbechCecilie69Reidun SvensliAlice NordliAnne LiseEileen BørresenG LLisbeth Kingsrud KvistenAmanda AAnn Helen EmgeSynnøve H Hoel