Lurer på om det er mulig å lage en funksjon her på Bokelskere hvor medlemmene kan stemme på forskjellige emner, f.eks. beste bøker, beste forfattere, samlesing av bok etc.

Det går kanskje an å opprette en link til slike sider som allerede ligger på nettet. Er det noen som vet om dette er mulig på den ene eller andre måten?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Bra Kjell, synest kanskje tiden er moden for noe nytt/endringer.
Spesiellt synest jeg det gjelder når vi snakker om samlesing av bøker. Det hadde det vært veldig greit for de faller fort nedover.
Alle samleste bøker kunne ligge under en "hylle" som kan hete "Samlesing".
Det er jo flere store verk som har blitt samlest, og med gode synspunker og diskusjoner som mange flere, både av nyere og eldre medlemmer her på Bokelskere kan få glede av fremover. Det kommer nok flere samlesinger også etterhvert tenker jeg.

"Shakespear" var vel først ut tror jeg, det er vel ikke så mange av nyere medlemmer her som vet om alle de interessante trådene som er her et sted.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

På blogspot-blogger er det mulig å sette opp avstemninger. Vet ikke om andre steder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kunne jeg også tenkt meg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

EvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingPiippokattaKirsten LundJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGrete AastorpGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNAvasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsaNorahIvar SandLeseaaseFindusEllen E. MartolIngrid HilmerTrude JensenEgil StangelandFrode Tangen