Når jeg legger inn en bok som ikke kommer opp automatisk (denne fordi den ikke er utkommet ennå), tar det lang tid før jeg kan søke på den? Jeg la inn Skandalen av ... meg selv i dag, men finner den ikke når jeg søker på den, jeg må gå via min egen side. Derav spørsmålet ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Rare greier. Bok to i Skjebnesøstre kom ut 19 mars, snart fjorten dager siden. Jeg la den til på min side, men det er fortsatt ikke mulig å søke på den ellers. Jeg innbilte meg at dette ble oppdatert autmatisk via en eller anne boksentral (eller noe lignende). Det er litt irriterende ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg maser igjen ... Jeg skriver serien Skjebnesøstre og lenge har det vært mulig å finne de første to bøkene ved å søke på "skjebnesøstre", selv om det tok flere uker fra utgivelse til det var mulig. Nr 3, som kom ut 30.april, er det fortsatt bare mulig å finne via min profil. Nå har bok 2 av en eller annen mystisk grunn, falt ut, og kan bare finnes via min profil. Noen forslag til hva dette kan være? Eller enda bedre - en løsning? Gjerne før 25 juni, når bok 4 kommer ... Tusen takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I dag fungerer alt perfekt - tusen takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Grunnen til dette er at bokbasen endrer identifikator på verket av og til, og da ser det rart ut i tidsrommet mellom oppdatering av bokdata fra dem og reindeksering i vår egen database.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skjønner,(eller jeg kan i hvert fall late som om jeg skjønner det tekniske) men nå fungerer det utmerket! Tusen takk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har oppdatert bokhyllene mine litt i påsken, og da oppstår det samme problemet for meg. Jeg har prøvd å legge til en del seriebøker, men flere av disse var ikke tilgjengelig i databasen. Jeg opprettet mine egne eksemplarer, men det blir jo ikke helt det samme.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du har lagt den inn selv med "legg til"-funksjonen, så kommer den ikke opp når andre søker på den etter tittel eller forfatter. Det blir ditt eget "private" eksemplar.

Den eneste måten man kan finne den da, foruten å gå via bokhyllen din, er å søke på ISBN-nummeret.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk, Tone. Det er med andre ord ikke noe vits i å legge bøker ut selv? Greit å vite, den kommer nok opp automatisk når den er tilgjengelig fra forlaget. Ja, ja, da får jeg være tålmodig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg legger til mange bøker selv som jeg ikke finner her fra før og så lenge man finner dem ved ISBN er jo det greit. Jeg bruker alltid ISBN når jeg legger til mine bøker, men da bør man jo helst ha ISBN-nr og det er jo ikke alltid man har

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det skal vel vises med en gang. Jeg søkte både på navnet ditt samt tittel, men fikk ikke opp boka, men OBS!! Sjekk "Skjebnesøstre", DA kommer boka "Skandalen" opp i tittel, men under bildet på førstnevne. Så her er det skjedd en "miks".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg finner den ikke hverken under forfatter, Skjebnesøstre eller Skandalen :(

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her

Og nå ser jeg at Skandalen er en av "Skjebnesøstre"-bøkene. Men dette fant jeg å gå via Natalie sin egen boksamling.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg finner den kun gjennom Natalies profil, men ikke ved å søke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og da har Tone svart på hvorfor :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

TheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone H