Godt innspill, men nei...tror ikke det. Jeg har vært inne og sett på bokcoverene, og det stemmer ikke. Må kanskje komme meg inn i eksene på loftet til mine foreldre og lete....

Assosiasjonen er stor oransje eske eller koffert, anyone?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Det er en bok som er ganske populær i UK - som sikkert er oversatt til norsk - som handler om en kanin som reiser rundt i verden, bl.a. via post. Just nu kommer jeg ikke på hva den heter, men jeg skal vri hodet, det kan jo være den? Hvilket årstall snakker vi om ca?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er født i 1981 - husker ikke helt om boken var min eller tilhørte min tre år yngre bror - men likefult så er det iallefall en bok som fantes på 80-tallet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan det være Felix?

Klarer ikke å finne ut når den kom ut første gang, men han har da vitterlig orange koffert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nærmere enn paddington, men nei. Vanskelig dette. Men jeg skal gi tilbakemelding så snart jeg har saumfartet loftet til foreldrene mine :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Harald KRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hDemeterKjell F TislevollTherese HolmKirsten LundJohn LarsenAvaDolly DuckEli HagelundJarmo LarsenTorill RevheimNinaGunillaTore OlsenEster SReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenBård StøreOleHanneTanteMamieAkima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØTheaHeidi HoltanRufsetufsaBritt ElinStein Kippersund