House of Leaves - Mark Z. Danielewski

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Er spent på hva du syns om den. Har lenge vært nysgjerrig på House of leaves.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har denne på ønskeliste, men er usikker på hva den egentlig handler om og om jeg skal kjøpe den. Fortell hvordan det går når du begynner på den :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er nesten halvveis og jeg digger den. Hva den handler om? Det er veldig vanskelig å forklare. Det er en bok om en bok om en film som ikke eksisterer, pluss kommentar fra Johnny Truant som fant denne boka om huset. Den filmen handler om et hus som er større på innsiden enn utsiden og en mørk labyrint som er i evig forandring.

Den er jo skrevet på en veldig spesiell måte og du må ofte ha tunga rett i munnen.

Er mye i den til nå som føles som "teori", og for noen kan det kanskje bli litt tørt, så det kommer nok annpå person til person om de liker måten den er skrevet på eller ikke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skal definitivt sjekkes ut. Takk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit R