Har lånt og leser tegneseriesamlingen Fia Mia - 1993-2011 av Rune Borvik.

Har lånt og hører Orkanger av Johan Mjønes. Det er Håkon Strøm og Hermann Sabado som leser.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 16 svar.

Gjennom hele uke 2 drev jeg med bind 1 av "1001 natt" i utvalg av Jan Kjærstad. Masse korte historier/eventyr som jeg merker jeg er uvant å forholde meg til. Er nok blitt vant til lengre bøker :-) Kom meg gjennom Siddharta av Hermann Hesse, dog, innimellom arabiske netter

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leser den uavkortede utgaven av Agnar Mykles "Lasso rundt fru Luna"
+ et par bøker om boken. Interessant :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leser sakte men sikkert A Quiet Belief in Angels av R.J Ellory. God lesehelg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Leser Hildegard av Anne Lise Marstrand-Jørgensen, en fengslende bok om Hildegard av Bingen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den begynte jeg også på i dag. Sålangt lovende, og vakkert skrevet er den også; et spennende bokprosjekt! Hildegard von Bingen er en historisk skikkelse som fascinerer meg..dette gleder jeg meg til:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var ikke så begeistret for den i starten, men nå syns jeg den blir bedre og bedre... :-) Forfatteren har skrevet ett bind til, Hildegard 2, men den finnes så vidt jeg vet bare på dansk enda.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Papillon av Henri Charriere, fantastisk bok:-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Er i sluttinnspurten av Sprengeren av Liza Marklund. Ellers skal jeg begynne på Sofies verden i løpet av helga. Begge bøkene lånt på biblioteket.

Ha en riktig god leselyst helg! :D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg låner "Livstid" av Liza Marklund. Jeg fikk "Borderline" av samme forfatter til jul, og fant ut at jeg da ville lese de få bøkene jeg ikke hadde lest i serien om Annika Bengtzon, før jeg leser den siste boka som har kommet ut.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har startet på en bok av Kate Mosse - Vintergjenferd, som kom ut i år. Startet med:

Gamle vinter

Sørgelige gamle vinter er tilbake,
Halter opp og ned veiene våre,
Sprer sitt hvite teppe av snæ
Mens cersvinden uler i
furutærnes greiner
tradisjonell oksitansk sang

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kommer til å fullføre Bivirkninger av Elin Brodin, det føles som jeg er i hodet til en kvinnelig psykopat, med andre ord er jeg ett sted man ikke ønsker å være. Etter den skal jeg se om jeg orker å prøve meg på Forføreren av Jan Kjærstad. Har også lastet ned Barnaby Rudge gratis og kommer til å begynne på den tenker jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg les Northanger Abbey av Jane Austen. Det går litt seint, då omstendeleg engelsk ikkje er det eg har lese mest av dei siste åra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I løpet av helga forlater jeg broder Cadfael, Shrewsbury og 1100-tallets England i "Et lik for mye" av Ellis Peters til fordel for kaptein Bellodi, Sicilia og et mafiapreget etterkrigs-Italia i "Uglens dag" av Leonardo Sciascia.

Begge er som vanlig lånt på biblioteket.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg veksler mellom å lese Petals of blood av Ngúgí Wa Thiong'Ó og Min afrikanske farm av Karen Blixen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er i gang med "En gang til" av Tor Åge Bringsværd og skal begynne på "Kongedrapene" av Jan Ove Ekeberg, som jeg har lånt av faren min. :O)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er snart halv-vegs i Guernica av Dave Boling, pluss at eg henta Du skal elske lyset av M. Skjelbred på biblioteket i går. Og når eg i tillegg skal diskutere Noen kjenner mitt navn med nokre trivelege damer i kveld, skulle eg vere sikra ei god litterær helg! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit R