Fra hvilken bok er denne scenen hentet:

Tenk dere en busstasjon. Her sitter en gammel mann og venter. En ung gutt med en koffert kommer inn. Gutten må snarest på toalettet og ber den gamle mannen se til kofferten. Litt etter sitter mannen på bussen og med seg har han også kofferten.

For ordens skyld vil jeg gjøre oppmerksom på at dette overhodet ikke er noe sitat, bare en kort beskrivelse av en hendelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Hundreåringen som klatret... ?

Jeg er visst en av de få som ikke har lest den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du har så rett, så rett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ennå ingen som har funnet svaret? Jeg blir så nysgjerrig! Kan du gi et hint til?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hjelper det ikke når jeg sier at denne gamle mannen var veldig gammel? Alle som har lest boka (veldig mange har den i samlinga si), må huske denne scenen, ikke minst på grunnlag av det som var innholdet i kofferten han stakk av med.

For øvrig er det en ganske ny bok. Den kom ut i 2011.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Må si jeg er nysgjerrig. Har prøvd å lete gjennom hyllene dine, men var ikke lett eller bli klok av hehe. Kan det ha noe med Ragnar Hovland?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, forfatteren er ikke norsk. Jeg kan ellers si så mye som at den gamle mannen er veldig gammel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliLailaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsiljehusmorsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBL