Så stille og sår, men samtidig fylt med lykke og godhet! Linda Olsson har nok en gang fengslet meg med sin historie, og jeg kan ikke annet enn å glede meg til neste bok kommer!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Her var det mange Linda Olsson-fans... Jeg skjønner ikke helt gleden over hennes bøker. Leste "Jeg skal synge deg stille sanger", og syntes den var usannsynlig (mislikt og litt gal dame viser seg å være varmt og klokt medmenneske, litt mye Hollywood?), med uinteressante mennesker og lite handling.

Prøvde meg så på "Taushetens konsekvenser" - i følge en bekjent som heller ikke likte den første boka, var denne ganske annerledes og faktisk bra. Men....jeg orket ikke lese den. Begynte veeeeldig saaaakte, med en ukjønnet jeg-person man liksom ikke kom innpå. Antagelig var datteren død, men å fortelle det i klartekst var nok for direkte og for mye triviallitteratur for denne ambisiøse forfatteren - eller hva vet jeg, egentlig :) Dette var en lesesirkelbok, og da jeg skjønte at jeg egentlig ikke kom til å lese den, gjorde jeg noe nytt (for meg) - jeg skumleste boka! Bladde gjennom, og leste litt her og der. Skjønte at jeg hadde tatt den rette avgjørelsen da jeg leste en sekvens hvor hovedpersonen møter en gammel kvinne - dette er jo et viktig møte, men de SIER jo helt usannsynlige ting!

Merker at jeg blir veldig irritert over sånn "symbolsk" eller kunstnerisk dialog! Unnskyld utropstegnene.... Hm, nå husker jeg ikke helt eksempler, men får ta opp dette i en egen tråd... :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, er det ikke godt vi har forskjellig smak?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vet ikke. Er det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, selvsagt, ellers ville jo alle lest og likt de samme bøkene, og vi ville ikke hatt noe å diskutere...

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sååå enig med deg!! Stille og sår- men også lykke og godhet. En absolutt favoritt!!! En bok som jeg har med meg i lang tid etterpå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leste ferdig Din godhet i går, og må bare si meg enig i det du skriver. Sår OG øm.
Jeg merker ofte at jeg ikke er helt bekvem når forfatteren hopper fram og tilbake i tid, men her skapte det bare en fortettet stemning.
Det var jo en sår undertone gjennom hele boka, og det toppet seg jo mot slutten.
Olsson skriver så klokt, det virker som hun har en stor livserfaring som hun klarer å formidle. I tillegg til historien får vi jo så uendelig mange drypp av klok livsvisdom.
Jeg gleder meg til neste bok...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Helt enig med deg:-) Leste boken ferdig i dag. Dette var første boken av forfatteren men likte boken så godt at jeg måtte bestille meg 2 bøker til av henne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du kan ihvertfall glede deg til "Jeg skal synge deg stille sanger". En av mine favorittbøker. Nå gleder jeg meg til "Din godhet"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå gleder jeg meg enda mer til den kommer:-) Om du vil kan du se min bokanmeldelse av "din godhet" her:http://beathesbokhylle.blogspot.com/2012/01/bokanmeldelse-din-godhet-av-linda.html

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Super blogg og flott bokanmeldelse. Har skrevet en kommentar på facebookveggen din

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for det:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ååååå, denne gleder jeg meg til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Amanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie