Ikke lese... er det det du mener?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nei, jeg mener ikke det. Ville bare si at jeg altså fremdeles har glede av filmversjonen i hvert fall. Det er fryktelig lenge siden jeg har lest boken og vet ikke hvordan det ville være å lese den nå. Men jeg tror nok ikke jeg vil prioritere å bruke tid på den;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Både Tatt av vinden og Alberte-triologien var blant de første voksenbøkene jeg leste. Begge gjorde et uutslettelig inntrykk. Sandel er jeg ikke redd for å lese på nytt. Har leste mye av henne med stort utbytte.
Det er litt rart med bøker som har satt seg sånn i ung alder, hvordan er det å lese dem igjen... Jeg har både lyst til å prøve det, og frykter for det :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliKirsten LundAlice NordliAnne LiseEileen BørresenG LTine SundalLisbeth Kingsrud KvistenHarald KAmanda AAnn Helen EmgeSynnøve H HoelFiolNorahBenedicteHeidi LConnieHildeE .PiippokattaTone HMarianneNDaffy EnglundCarine OlsrødReadninggirl30Ester SIngeborgBeathe SolbergLailaIngeborg GSigrid NygaardritaolineAnne-Stine Ruud HusevågMargrethe  HaugenEgil StangelandMartinNora FjelliNicolai Alexander StyveKari ElisabethDina