Hva vet ikke vi "gamle" damer! Forfatteren kjenner du selvfølgelig også....
Mitt spørsmål til meg selv er, tør jeg lese den på nytt, består Tatt av vinden tiden tann?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg ser filmen med jevne mellomrom og koser meg med det;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke lese... er det det du mener?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, jeg mener ikke det. Ville bare si at jeg altså fremdeles har glede av filmversjonen i hvert fall. Det er fryktelig lenge siden jeg har lest boken og vet ikke hvordan det ville være å lese den nå. Men jeg tror nok ikke jeg vil prioritere å bruke tid på den;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Både Tatt av vinden og Alberte-triologien var blant de første voksenbøkene jeg leste. Begge gjorde et uutslettelig inntrykk. Sandel er jeg ikke redd for å lese på nytt. Har leste mye av henne med stort utbytte.
Det er litt rart med bøker som har satt seg sånn i ung alder, hvordan er det å lese dem igjen... Jeg har både lyst til å prøve det, og frykter for det :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Noen bøker er tidløse ... :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaIreneleserVannflaskeHanne Kvernmo RyeEmil ChristiansenMads Leonard HolvikIngunn SNorahSolHeidi HoltanEivind  VaksvikKirsten LundWencheTerje MathisenBookiacLars Johann MiljeritaolineHanneVigdisPer LundWilliam BillisonBjørn SturødINA TORNESLinda NyrudSivHarald KJarmo LarsenTor Arne DahlNicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenIngeborgChristofferHilde Merete GjessingIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJ