Veldig morsom tråd! Men nå er den blitt så lang og kronglete at man nesten må være innlogget kontinuerlig for å få med seg godbitene! Tør jeg oppfordre til å komme med ALLE oppgavene direkte etter Kjells innledning? Det betyr riktignok at man må poste to steder hvis man også har svart på en oppgave, men blir det ikke litt mer håndterbart slik?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Enig. Rett og slett.

Kanskje jeg bør redigere innledningen litt, f.eks. fjerne det som står om å lage ny oppgave i et svarinnlegg, og forandre litt på det som er skrevet under PS.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Redigerer innledningen (før disse innleggene om å legge nye oppgaver først i tråden "forsvinner" nedover i tråden).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig i din oppfordring. De fleste har nok gjort dette, men etter hvert kommer jo spørsmål og svar likevel langt ned i tråden. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ann ChristinPiippokattaTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeKirsten LundStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaNicolai Alexander StyveJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadKjersti SAud- HelenTine SundalGladleserCecilieMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit TinholtSvein Erik Francke-EnersenHarald KHilde VrangsagenqweeksilberFarfalleBerit B LieBenedikteAnniken RøilMarianne NordeideIngvild STorill RevheimGunilla