Ikke oversatt til norsk så vidt jeg vet.

Jeg har også gått IB en gang i tiden - i Trondheim - var russ året før du ble født, ser jeg av profilen din. Nå følte jeg meg plutselig gammel, gitt :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ok. Det er litt dumt, ettersom jeg skal skrive på norsk. Bør ha norske sitater.

Hehe. Vel, nå er ikke jeg så gammel, så det å ha vært russ året før jeg ble født behøver ikke bety at man er gammel.

Hvilke fag hadde du?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja det med sitatene kan jo bli litt vanskelig. Men jeg ville sjekket om de godtar sitater på engelsk, på universitetet f.eks. er det helt ok, særlig når det er orginalspråket.

Skal vi se... Norsk, engelsk, matte og historie på high level, kjemi og fysikk på low. Mener jeg å huske. Jeg skrev extended essay i engelsk, om bruk av dyr i stedet for mennesker i litteratur (hovedvekt på Ole Brumm og Animal Farm). Jajamensann. Det var tider, det. Seriøst: IB var veldig givende. Jeg hadde en bra klasse, riktignok, håper du er like heldig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det skal jeg gjøre. Takk. :-)

IB er totalt sett helt fantastisk, man får spesielt testet evnene sine til å takle stress! Ja, har en super klasse. Tror generelt sett at IB-klasser er gode klasser å være i. :-)

Så det er deg jeg skal høre med dersom jeg sliter med kjemien, fysikken eller matten, hehe. Neida. Det høres ut som en god idé til EE. Det gikk sikkert bra også.

Veldig gøy å snakke med folk som har gått/går IB - det er tross alt ikke så mange.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BB