"Vi som elsket Amerika", ja.

Var medlem av Bokklubbens Lyrikkvenner for mange, mange år siden, men den samlingen du spør om har nok gått meg hus forbi. Dette ble for vrient for meg.

Noen andre som har peiling?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Kjenner du diktet "Vise om bøndene på Capri Ø?" I så fall har du svaret ... :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fant diktet i min utgave av samlede dikt (et bind i Bjørneboes samlede verker, redaksjon og innledning ved André Bjerke). Da jeg googlet litt fant jeg ut at diktsamlingen er oppkalt etter første linje av "Vise om bøndene på Capri Ø", altså:

"En sangfugl i en snare gikk".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bra svart!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da jeg rullet litt nedover i tråden så jeg at Ava nok har riktig svar før meg. Hun har nok lagret det mens jeg agerte litteraturdetektiv i felten.

Så her går det unna!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg minnes at visegruppen "Isenkram" tonesatte og ga ut en Lp med bl.a. "Capri Oe" i 1974. Det er mulig at diktet sto i diktsamlingen "En sangfugl i en snare gikk".
Jeg har ingen mulighet for aa sjekke i biblioteket mitt fra naavaerende oppholdssted. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bra svart til deg også, Ada. Du var først ute!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Cecilie69Reidun SvensliKirsten LundAlice NordliAnne LiseEileen BørresenG LTine SundalLisbeth Kingsrud KvistenHarald KAmanda AAnn Helen EmgeSynnøve H HoelFiolNorahBenedicteHeidi LConnieHildeE .PiippokattaTone HMarianneNDaffy EnglundCarine OlsrødReadninggirl30Ester SIngeborgBeathe SolbergLailaIngeborg GSigrid NygaardritaolineAnne-Stine Ruud HusevågMargrethe  HaugenEgil StangelandMartinNora FjelliNicolai Alexander StyveKari Elisabeth