Siden skulle han fortelle henne at historien deres egentlig begynte i Den kongelige ungarske opera, kvelden før han tok Vest-Europa-ekspressen til Paris. Året var 1937, måneden var september, kvelden kald for årstiden. Broren hadde absolutt villet ha han med i operaen, som en avskjedsgave. Forestillingen var "Tosca", og de skulle sitte helt øverst. De tre marmorbuene over hovedinngangen, fasaden med de korintiske søylene og det bombastiske entablementet var ikke for sånne som dem.

De første setningene i boken jeg leser nå: "Den usynlige broen" av Julie Orringer. Boken er på 713 sider og oversatt av Kari og Kjell Risvik. Jeg er nå på s.469 og er helt oppslukt. Boken anbefales på det varmeste.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Jeg leser også denne nå. Er kommet til s. 605. Gleder meg til å komme hjem fra arbeid for å kunne sette meg ned å lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hjelpes, her er ei bok som jeg må se til å lese snarest! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det haster ikke, Ingunn, det bare virker sånn.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Blir så vanvittig nysgjerrig!! Neste gang jeg er på biblioteket er denne et must..:D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skjønner godt hva du sier. Etter hvert blir det så mange jeg er nysgjerrig på, og så få jeg greier å få lest, så derfor sier jeg, det haster ikke.

Titta imidlertid innom nettsidene til Bærum Bibliotek, der jeg bor, de har mange eksemplarer og de hadde 8-9 måneders ventetid på denne boken. Det kan være annerledes der du bor...

Jeg har venta i mange måneder på bøker, og blitt megaskuffa. Derfor haster det ikke, tenker jeg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, skjønner godt hva du mener. Jeg har også hatt altfor store forventninger til noen bøker...og rett og slett vært så skuffa at jeg ikke orket å fullføre en gang. Det er forskjellige smaker ute å går, ja.

Og uten tvil..det er stadig bøker en blir veldig nysgjerrige på, om 1 time kan det være en annen bok som står høyt i kurs...

Denne boka vet jeg at det ikke er venteliste på. Men gjenstår å se etter kveldens gode reklame:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lykke til Ingunn. Jeg venter og ser, og så har jeg så veldig mange gode og spennende bøker i hyllene mine allerede. Innimellom er jeg også på biblioteket, senest i dag, lånte Ulvetid av Hilary Mantel, men å sette seg på mange måneders venteliste, det gidder jeg rett og slett ikke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

God leselyst, Gretemor! Uaktuelt å stå på så lang venteliste, ja! Mange, mange andre bøker ute i der!:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, den er helt fantastisk. God lesning videre, Sissel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Settes tvert på ønskelista!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Både deilig og litt strevsomt med slike bøker. Det eneste jeg vil er å lese, og boken blir egentlig mer og mer engasjerende/hjerteskjærende/spennende jo lenger du kommer ut i boken. Til tross for alt det triste som skjer oppleves en medmenneskelig hjertevarme og omsorg som er til å grine av. Den er vakkert skrevet og språklig er den helt på topp. Du har all grunn til å glede deg til denne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg fristes jeg også. Dette blir en ny tråd med fristelser :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og det samme gjør jeg! Ble veldig nysgjerrig på denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone Maria JonassenDolly DuckSolveigVibekeGrete AastorpReadninggirl30Hilde H HelsethHelena EVannflaskeJarmo LarsenKjetil EspesethKirsten LundHelge-Mikal HartvedtCarine OlsrødBeate KristinEirin EftevandNadira SunsetStinkerbellFrode Øglænd  MalminTone SundlandEmil ChristiansenTone SandvikCathrine BoreKarin  JensenReidun SvensliLars MæhlumKarin BergPiippokattaPerSpelemannTore OlsenIngunn SCathrine ØTine SundalHarald KHanne Kvernmo RyeHilde Merete GjessingNinaFindusLailaHild