Jeg ser ikke hvorfor det må være enten en tredeling, eller en favorittmulighet. Det bør være mulig å få til begge deler.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

søkefunksjon/favoritt hadde vært en fordel uansett. Vi er nå over 15500 medlemmer, dersom alle skulle lage lister - hva da!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, absolutt! Det kan det godt være, hadde rett og slett ikke tenkt så lang :-)
Når jeg sa det som jeg gjorde, går det mer på at jeg er usikker på hva som er praktisk mulig å få til, og hva som blir mest funksjonelt. Det viktigste er at vi får lister vi kan dra nytte av.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis målet er å gjøre det så enkelt og oversiktlig som mulig, tror jeg at den beste løsningen rett og slett vil være å implementere en mer avansert søkefunksjon. Bedre søkemuligheter kombinert med en inndeling i listekategorier vil være enda bedre. Favorittlister ville selvsagt også vært svært velkomment, men det er kanskje mer en fiffig funksjon enn et kjempepraktisk hjelpemiddel. Det hjelper lite med favorittlister hvis man ikke er i stand til å finne igjen andre lister enn de man allerede har lagret.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi er mange som har et ønske om å få et mer oversiktelig og lettere tilgjengelig listesystem. Jeg synes tredelingen din er et godt forslag.
Er det mulig å få det til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudEgil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann Ekerhovd