I hvilket hotell/pensjonat finner du sitater fra en norsk forfatter i "hvert" soverom?
Hva heter huset og hvem er forfatteren?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Hamsun bodde jo på en rekke pensjonater. Jeg har en vag erindring om at det ligger et "Hamsun-pensjonat" i Larvik eller Stavern, men jeg kan ta feil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tampen brenner!
Forfatteren er Hamsun. Pensjonatet heter "Edvardas hus" og ligger paa Hamaroey. I naerheten finnes ogsaa "Edvardas soester" - jeg vet ikke om "soesteren" huser soverom med sitater. Men paa Hamsunsenteret i samme kommune finnes det sikkert mye viten og litteratur baade av og om forfatteren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hotell Grand og Ibsen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Grand og Ibsen var ikke det jeg tenkte paa. Jeg faar haape at eierene av huset jeg tenker paa - ikke har malt veggene siden sist jeg var der.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Nora KjærstadAnn-ElinLailaTanteMamieDolly DuckHilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete Aastorp