Herlig krim igjen med William Wisting! Liker denne etterforskeren bare bedre og bedre, er nå blitt godt kjent med ham og familien gjennom flere bøker.

Føler Horst skriver litt annerledes krim, kanskje fortellerstilen minner meg om Läckberg?

Hørte denne som lydbok, og Ivar Nergaard må være norges beste innleser. Han gir bøkene mye ekstra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg leser denne boken nå, og jeg liker den godt. Dette er mitt første møte med Lier Horsts bøker, og jeg kommer til å ta tak i flere av hans tidligere kriminalromaner.

På tross av at jeg ikke er noen stor Läckberg-entusiast, snarere tvert imot, har jeg også tenkt samme tanke som deg om liknende fortellerstil. Jeg tror det er den allvitende fortellerstemmen, som tidvis er litt overtydelig, som bidrar til mitt inntrykk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Linda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone Sundland