Jeg og min mann har et ønske om å bli foreldre, men vi kjenner at vi er ganske "grønne" på det området. Vi lurte derfor på om det er noen her som kan anbefale oss ei bok?

Thank you :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

For førstegangsgravide anbefaler jeg i alle fall boka The Best Friend's Guide to Pregnancy: Or what your doctor won't tell you av Vicki Lovine. Usikker på om den finnes på norsk. En no-nonsense guide (delv om jeg kanskje ikke er enig med henne i alt).

Hun har også skrevet noen bøker om å være forelder, men de har jeg ikke lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Finn Bjelkes Pappa for første gang er forøvrig også verdt å lese (både for framtidig mor og far).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mener du bøker om å bli foreldre eller bøker om å være foreldre?

Hvis det er sistnevnte du tenker på, tror jeg egentlig ingen bok kan forberede en på en slik oppgave. Selv ente jeg opp med Mamma for første gang da jeg ble gravid. Etter å ha lest om hvor utrolig viktig amming er, gikk jeg rett i kjelleren da det viste seg at jeg ikke kunne amme barnet mitt.

Finn ut av ting selv. Spør din mamma eller pappa eller søster eller venninne hvis det er noe du lurer på. Men generelle bøker om generelle situasjoner gir en sjelden noe særlig. Til det er ens egen spesielle situasjon altfor lite generell.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er litt usikker på hva du er ute etter, men hvis dere er så heldige å bli foreldre, er det mye klokt å hente i Gro Nylanders Mamma for første gang.

Lykke til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BB