Veldig bra! Ble raskt knyttet til hovedpersonen, Halvorsen. Et spennende område, som ikke er skrevet så mye om, nordsjøen, borerigger osv. Drivende historie som ikke forvirrer så mye og når klimakset begynner å bygge seg opp så bygger det seg FORT opp! Noe som gjorde at jeg ikke klarte å legge boka fra meg. Suverent!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Enig, jeg trillet den til en 5. Meget bra norsk thriller. Like foer den havnet paa en 6. Karlsson skriver meget bra og jeg gleder meg til flere boeker av ham

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde ganske store forventninger til denne boken, hadde hørt og lest mye positivt om den i forkant. For min del ble ikke forventningene oppfylt. Etter min mening var boken veldig forvirrende i begynnelsen, mye på grunn av mange personer og at handlingen utspandt seg på mange forskjellige steder. Jeg synes rett og slett at de første 300 sidene var kjedelige, og boken lå an til å få et terningkast 2 fra meg. Men det skal sies at boken ble lett mer spennende rundt side 300, og boken klarte totalt sett å karre seg opp til et terningkast 3.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har akkurat avsluttet romanen. Jeg synes den var litt forvirrende i begynnelsen fordi handlingen utspant seg på flere forskjellige steder og det var mange personer å forholde seg til. Jeg er enig med deg i at når spenningen begynte åbygge seg opp, gikk det fort! Absolutt en lesverdig roman!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lastet den ned som e-bok, gleder meg til åbegynne på den :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil