Ønsker deg lykke til med innspurten av Nicholas Nickleby! Synes du ikke at den glir lettere utover i andre bind? Det gjorde så absolutt jeg. Er det sånn at du både hører du på lydbok og leser dem? Så flink du er!

Gled deg til antikvitetsbutikken. Den koste jeg meg virkelig med! En blanding av en eventyrbok og en historiebok. Spennende og rørende.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har ikke alle Dickensbøkene i både bok og lyd! Ellers har jeg praktisert lese først og høre etterpå i lengre tid (Don Quijote) og syns det er en fin måte å få det inn med teskje på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

MaikenHeidiElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F TislevollBjørg L.siljehusmorMorten JensenPiippokattaSigrid Blytt TøsdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEgil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronilleEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan Haugen