Nå som dei fleste av oss sikkert er ferdige med A Christmas Carol, har eg flytt denne forteljinga til den plassen der ho kronologisk hører heime. Dickens skreiv forteljinga etter The Old Curiosity Shop og mens han dreiv med Martin Chuzzlewit. Men eg såg etter stoff for å drive litt med forteljinga i engelsktimane, kom eg over ein spørjekonkurranse. Eit alternativ til juletrefestar?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Spørrekonkurransen var gøy, jeg har ikke lest denne nå, men var med på en sceneoppsetting av "En julefortelling" for 3 - 4 år siden. Fortellingen har tydeligvis gjort inntrykk for jeg hadde nesten alt rett... :-) Har flere Dickens i hylla som ennå ikke er lest, og flere som skal leses om igjen. Følger med tråden og henger meg på når det passer med en som står for tur hos meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det gikk sånn passe, litt mer enn halvparten rett. Må nok si meg ganske fornøyd med det siden jeg ikke er noe flink til å huske detaljer fra det jeg har lest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette var gøy! Jeg har teflonhjerne så jeg gjorde det ikke spesielt bra, men gøy å prøve seg :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BB