God lesning! :-) Ja, Auster fører et godt språk og er god til å fortelle historier. Så forresten på siden din at du også leser Murakami og har en Murakami som favoritt (jeg falt for The Sheep Chase og Dance, dance, dance og har til gode å lese de andre). Nå er Auster en helt egenartet forfatter, men på en eller annen måte opplever jeg kanskje enkelte trekk som går igjen hos begge disse forfatterne og som gjør dem interessante. Kanskje, for eksempel, en viss "merkelighets-faktor" som av og til dukker opp. Men i og med at historiene er så godt fortalte så passer det merkelige liksom perfekt inn :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jaa, fått veldig sansen for Murakami etter de to første jeg har lest av han. I går kom The Elephant Vanishes og Norwegian Wood i postkassa (og flere kommer!), så det blir mye Murakami fremover. :) Har aldri lest maken til New York Trilogien, så jeg er veldig spent på hvordan dette ender!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit R