Gir meg ikke (artig dette her). Gert Nygårdshaug har skrevet en roman om en mann som spiser seg selv. Den kom senere ut i en ny utgave, der tittelen var noe endret. Hva het de to bøkene?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Nullpluss. Må medgi at jeg måtte google, men jeg var dessverre ikke så tålmodig at jeg fant frem til den endrede tittelen. Har lest en del Nygårdshaug for en del år tilbake, men ikke denne. Den synes å være makaber...! :-) Liten digresjon: Av det jeg kan huske synes jeg Nygårdshaug fører et nokså godt språk. Men da jeg nylig så et program hvor han ble spurt om å gå i dialog med en nonne (eller et kristent menneske) ble jeg overhodet ikke imponert. Nygårdshaug er ateist på sin hals (jeg er moderat, rasjonell ateist selv og synes derfor jeg har en viss rett til å kritisere han i så måte). Han var slettes ikke interessert i en dialog med høyt utdannende kristen om hverandres resonnementer osv. Han fnyste nærmest av tanken på dialog. I filosofen Ricoeurs ånd må jeg si at dialog er tingen! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å, han var ikke så veldig avansert G.N; "Nullpluss" het førsteutgaven fra 1986, den "reviderte" heter "Nullpluss pluss".

Har forstått det slik at N. ikke var helt fornøyd med den første, derfor ble den utgitt på nytt, da med flere sider og mer "innhold".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Riktig svar til Hilde S. En ganske makaber roman. Slett ikke av mine Gert-favoritter.

Den svenske forfatteren Henning Mankell er mest kjent for sine kriminalromaner, men han har også skrevet annen skjønnlitteratur, blant annet en rekke historiske romaner. En av disse handler om en kaptein som under første verdenskrig får i oppdrag å kartlegge den svenske skjærgården. Hva het den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dyp. Et mareritt på et skjær i Østersjøen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Riktig, Solveig! Har du et spørsmål til oss?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAkima MontgomeryLars MæhlumNinaBjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimOddvarG