En drittbok som ikke fortjener ett poeng engang. En intelligent slyngplante som fanger folk ved å etterligne mobiltelefoners pip-pip? "Spennende"? Det er andre ord som før faller meg inn. "Idioti", kanskje. Ikke minst plottet, med en meksikansk indianerstamme helt ute av stand til å forklare på enkelt spansk at dette er livsfarlig - det skulle vel holde med mimikk og bevegelser, om man ikke kan spansk? Men ikke i denne boken, nei.

Jeg satt tilbake med en skikkelig flau følelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Kan du trykke på "jeg er i ferd med å røpe noe fra handlingen i en bok"? Jeg leste her inne før jeg begynte på boken, så mye av handlingen ble ødelagt av ditt innlegg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var en skikkelig nedtur.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken