Dette er bok #8 om Bernie Günther, som startet med "Berlin Noir"-trilogien - utgitt 1989-91 og oversatt til norsk 2009-10. Bind #4-8 er ikke oversatt til norsk (foreløpig!)

I "Prague Fatale" er vi tilbake i 1941 og -42, handlingen foregår i Berlin og Praha. Vår mann er igjen involvert med sin nemesis, Reinhard Heydrich i et "lukket rom" mysterium i beste Agatha Christie stil.

Jeg har lest de 7 syv foregående bøkene også - og anbefaler så absolutt denne serien for tilhengere av "crime noir". Handlingen er ikke kronologisk, bortsett fra i #1-3, men det gir likevel en viss mening i å lese dem i rekkefølge.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Leseberta_23Marianne MTanteMamieReadninggirl30Mads Leonard HolvikMarianne  SkageIna Elisabeth Bøgh VigreTine SundalHarald KPirelliTone HFride LindsethelmeEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågPetter Nikolai HansenMalinn HjortlandBjørg RistvedtHeidi HoltanFindusTralteKirsten LundAvaKjell F TislevollVegard BorgenNorahStig TMarit HåverstadVannflaskeAnn ChristinDolly DuckLisbeth Marie UvaagDemetergretemorTor-Arne JensenmgeTheaINA TORNESJanne Kristin HøylandArne Sjønnesen