På antikvariat.net har de oversatt bøkene til dansk fra 1980. Består av 2 bind. Noen er engelske på nettet. Her

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg har hørt Barnaby Rudge på lydbok i engelsk utgave og kan anbefale dette. Bibliotekene har alle Dickens' bøker i lydbokutgave (BBC audiobooks). Selv sliter jeg fortsatt med å bli ferdig med Nicholas Nickleby i englesk bokform, men lydbok gikk altså greit :) Jeg har nå begynt å høre nå på The Old Curiosity Shop og den virker også til å bli en hyggelig opplevelse.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har du nøyaktig tittel på denne lydboksamlinga?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er ikke en samling, men det virker som om biblioteket kan skaffe alle titler. Jeg har lånt noe lokalt og fått noen fra Fylkesbiblioteket i Akershus. Jeg kan ha lovet litt for mye da jeg påsto at bibliotekene har absolutt alle titlene på lager, men det virker slik.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ønsker deg lykke til med innspurten av Nicholas Nickleby! Synes du ikke at den glir lettere utover i andre bind? Det gjorde så absolutt jeg. Er det sånn at du både hører du på lydbok og leser dem? Så flink du er!

Gled deg til antikvitetsbutikken. Den koste jeg meg virkelig med! En blanding av en eventyrbok og en historiebok. Spennende og rørende.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har ikke alle Dickensbøkene i både bok og lyd! Ellers har jeg praktisert lese først og høre etterpå i lengre tid (Don Quijote) og syns det er en fin måte å få det inn med teskje på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ble ferdig med første bok i går kveld ( hører du det Lillevi, jeg leser for harde livet, hehe)
Det tok litt tid å bli vant med det danske språket men det gikk bedre etter hvert, leser en 1980 utgave.
Synd å si det, men så langt synest jeg den er noe innholdsløs i forhold til de andre jeg har lest. Det er å håpe det tar seg opp i neste bok som jeg begynner på nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser en engelsk versjon, og har kun lest 250 sider så langt, men jeg liker den godt. Tematisk syns jeg den er mer spennende enn Nicholas Nickleby, men vi ble bedre kjent med og mer glad i karakterene i NN enn i Barnaby Rudge. Jeg håper det endrer seg etter hvert. Barnaby Rudge er også mer uforutsigbar enn Nicholas Nickleby.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BB