Jeg ser at flere her inne spør etter filmer basert på bøker, det er jo det mest vanlige. Så mens jeg satt å leste gjennom noen kommentarer så kom jeg til å lure på om det finnes bøker som er basert på filmer? Jeg har hørt om barne filmer som det har blitt bøker av, men det er ikke helt det jeg tenker på ;)Det kunne vært artig å finne ut hvordan dette er. Er det noen her inne som har vært borti dette? Finnes det noen overhode?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Billy Elliot var film før den ble skrevet om til bok :) Fantastisk bok, fantastisk film, og helt fantastisk historie :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Star Wars fortsatte i bøker - en hel haug, så vidt jeg vet. Det gikk også en tv-serie for mange år siden som het We'll meet again. Den var utrolig populær og da de ikke fikk til å lage en fortsettelse ble det skrevet en bok i stedet. Funket greit, selv om det ikke var helt det samme ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oi, det viste jeg ikke. Jeg ser den, at det ikke blir helt det samme, blir jo som fra bok til film, de får ikke med handlinga på samme måte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bend it like Beckham av Narinder Dhami var først en film det etter hvert ble skrevet en bok av. Det er den eneste jeg kommer på i alle fall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Artig å høre at de finnes da ^^

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja SolemdalTor-Arne Jenseningar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland Salte