Jeg leste Marianne Fredrikssons "Simon og eiketrærne" tidligere i høst, og her om dagen så jeg også filmen. Jeg vet at filmen har fått litt lunken mottakelse, mens jeg synes den var fantastisk. Jeg har skrevet om min filmopplevelse på bloggen min. Er det flere som har sett filmen og lest boka? Hva synes dere eventuelt?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Bestilte filmen på mitt lokale bibliotek nå, elsker nemlig boka. Spennende å se hvordan filmen er i forhold:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg har også sett filmen nå, men det er veldig, veldig lenge siden jeg leste boken. Jeg synes også det var en veldig fin filmopplevelse, og jeg kunne ikke begripe den lunkne mottakelsen! Så gikk jeg hjem og leste anmeldelsene én gang til, og skjønte kritikken litt bedre. Det virker som om anmelderne har hatt sin kunnskap om rot og problemer med å lage det som skulle bli en virkelig topp-film i bakhodet når de skrev anmeldelsene, og jeg kan jo være enig i at "andre del" ble litt fragmentarisk og usammenhengende. De burde heller ha laget den enda lengre, som en serie, da hadde f.eks. forholdet til Iza blitt en mer naturlig del. Personlig opplevde jeg den som litt for lang(!) fordi jeg hadde glemt handlingen og trodde den skulle slutte etter krigen, - og det var jo nesten da den begynte! Men det var en flott film om et viktig tema - identitet - og med nydelige bilder og godt spill, - anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

IngunnHarald KCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MPiippokattaAud- HelenKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette Augustinmge