På ingen måte et litterært mesterverk, men det er jo kanskje heller ikke å vente av en bok som på mange måter er å regne som en grov kopi av en dagbok. Man må jo ta ting som det det faktisk er.

Når det er sagt, så gir boken leseren unike skildringer og innblikk av en hvit manns møte med "de andre". Vi blir tatt med på en slags reise der romantiske bilder av indianeren sakte blir plukket fra hverandre, man får innblikk i en verden som på mange måter både er og var utilgjengelige for den vanlige nordmann, og ikke minst bringer den på banen noen flotte historier om hvordan livet fortonte seg for en ensom nordmann i en verden der - om mulig - alt fremsto som nytt og annerledes.

Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone Maria JonassenReidun SvensliPirelliEster SSynnøve H HoelKorianderNinaHarald KChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaAnniken RøilHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita Ness