Har det kommet noe eksporteringsvertøy enda?

Nei, men det er på lista! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Som ny bruker er det første jeg ser etter muligheten til å synkronisere data mellom nettjenester og programmer. Import ser ut til å virke, men jeg kommer ikke til å ta i bruk bokelskere.no før en eksportfunksjon finnes. Jeg vet ikke hva jeg ønsker å bruke om ett år eller to, og da må jeg ha muliugheten til å hente ut dataene jeg har registrert. Jeg tror mange også tenker som meg...

Er ikke eksportfunksjonen klar ennå, eller er mine søkekunnskaper for dårlige?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hm, den var ikke klar, gitt. Den hadde gått i glemmeboka.

Men med litt overtidsarbeid en søndags kveld kan jeg presentere http://bokelskere.no/bokeksport/.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nysgjerrig som jeg er trykket jeg selvfølgelig på denne linken- vet ikke om det var noe lurt... Rare ting begynte å skje. For en amatør som meg er det fint om du orker å forklare hva det skal brukes til :) På forhånd takk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det var jo kanskje en idé å forklare dette nærmere.

Når du klikker lenken blir du bedt om å åpne eller lagre en fil. Denne fila inneholder en kommaseparart liste over informasjon fra boksamlingen din.

Man kan bruke denne funksjonen for å "ta med" seg bøker fra bokelskere.no og til programmer eller nettjenester som lar deg importere bøker fra en slik fil.

På samme måte kan brukere fra nettsteder som Anobii, Shelfari, Goodreads eller Librarything eksportere sine bøker derfra og deretter importere dem hit via http://bokelskere.no/bokimport/.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHeidi Holtan