Jeg har nettopp kjøpt en Kobo ereader til kona, men den støttet ikke Thai. Jeg selger den til kr 1000,- pluss frakt. Flunka ny, støtter EPUB, som brukes i norske digital bøker. Broderen har helt lik og elsker den. Ta kontakt hvis du er interressert. Jeg lover deg, begynner du først med lesebrett, er du solgt. Kan til og med gi deg et par bøker som smaksprøve

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

[ Slettet av bruker ]

Jeg antar DETTE er litt av grunnen.

Hvorfor kjøpe din ereader uten garanti (om jeg husker kjøpsloven rett så bortfaller garantien om et produkt videreselges), og med lite informasjon om hvilken leser det faktisk er, når man kan kjøpe ny (med garantert garanti) billigere?

Foreslår du prøver finn.no, det var veldig få eboklesere der akkurat nå. (Da får du også en ren kommersiell transaksjon, som ikke er koblet opp til noen "men vi er jo på samme nettforum...")

Lykke til

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke til salgs lenger. Jeg fikk Thai til aa virke OK paa min Kindle. Dermed bytter bare jeg og kona lesebrett. Litt mer arbeid med aa konvertere epub til mobi, men ikke noe problem. Ordna seg da, og kona var fornoeyd ogsaa. Eneste er jo at jeg maa til med aa kjoepe nytt skin.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt å høre at det ordnet seg.

Jeg har tidligere anbefalt gratisprogrammet Calibre som ebokbibliotek-behandlingsprogram. Programmet gjør også en veldig grei jobb ut av å konvertere mellom ulike format.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ann ChristinPiippokattaVidar RingstrømGunillaRandiAMorten MüllerTorill RevheimMarianne AugustasiljehusmorSynnøve H HoelJBHarald KVariosaAvaInger-LiseHelena EAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEli HagelundBeate KristinAlice NordliHanne Kvernmo RyeTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil Stangeland