Wow, Gretemor det var ikke småtterier. Synes jeg kjøper mye bøker, har kjøpt i overkant av 100 bøker...men ikke mange til fullpris da....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg tror ikke jeg har kjøpt en eneste bok til fullpris, men det er jo salg hele tiden overalt, og jeg har latt meg friste, og hadde så mange år og så mange bøker å ta igjen.

Nå kjenner jeg at jeg begynner å bli mett. Samtidig med bokinnkjøp, har jeg også lånt på biblioteket, så det å overdrive vet jeg en del om. Det er ikke noe tilfredsstillende i lengden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, det forstår jeg godt. Du burde lese litt av samlingen din og spare penger på bøker i 2012...spennende å se hovrdan det går med deg:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Jarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LMads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinReadninggirl30Hallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyKaren RamsvikBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TKirsten LundmgePi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenTheaTone SundlandLiv-Torill AustgulenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskeNinagretemor