Sjelden jeg klarer å holde meg únder 400,- på slike tilbudssider uansett, hehe :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Du har et poeng der, Janna. Jeg har heldigvis skjerpa meg litt det siste halve året, og tenker meg godt om før jeg kjøper. Til orientering så har jeg kjøpt 240 bøker i 2011.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

:D W O W !!! :D Det er mer enn meg tilogmed :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Wow, Gretemor det var ikke småtterier. Synes jeg kjøper mye bøker, har kjøpt i overkant av 100 bøker...men ikke mange til fullpris da....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tror ikke jeg har kjøpt en eneste bok til fullpris, men det er jo salg hele tiden overalt, og jeg har latt meg friste, og hadde så mange år og så mange bøker å ta igjen.

Nå kjenner jeg at jeg begynner å bli mett. Samtidig med bokinnkjøp, har jeg også lånt på biblioteket, så det å overdrive vet jeg en del om. Det er ikke noe tilfredsstillende i lengden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, det forstår jeg godt. Du burde lese litt av samlingen din og spare penger på bøker i 2012...spennende å se hovrdan det går med deg:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Har ikke peiling hvor mange jeg har kjøpt i år eller de 3 siste årene. Ikke alle ligger her inne. Har kjøpt en del broderibøker av eldre årgang på antikvariat som kommer fra hele verden, nesten (av alle varianter unntatt korssting). Så dette biblioteket har jeg bygd opp fra 0. (Selvfølgelig strikkebøker/Design bøker fra USA, England, Australia, Europa, Norden)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oj! Til deg selv?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, til meg selv. Bøkene varierer selvfølgelig i pris, men jeg mangler ikke lesestoff med det første.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Wow! Det mangles ikke på lesestoff hos deg med det første iallefall, Gretemor. Skjønner at du tenker deg godt om før du kjøper flere bøker. Men som Kirsten sier: det ER mange, mange fristelser ute i der!!:) Riktig godt nytt(lese)år!!:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg hadde litt å ta igjen.

Hyggelig å se ditt blide åsyn, Ingunn, og Riktig Godt Nyttår til deg også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg prøver, men blir stadig utsatt for fristelser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LMads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinReadninggirl30Hallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyKaren RamsvikBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TKirsten LundmgePi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenTheaTone SundlandLiv-Torill AustgulenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskeNinagretemor