Prinsippielt (( ble usikker nå, 1 eller 2 p er ? ) mener jeg at når en bok stopper opp av ulike grunner skal en legge den bort, livet er for kort til å lese dårlige bøker, men ser at jeg ofte selv gjennomfører, og angrer etterpå, hvorfor leste jeg ferdig denne boken ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har også møtt veggen, men overtalt meg selv til å gi boka en sjanse og vridd litt på min egen, hva skal jeg kalle det?..innstilling blir vel riktig, og blitt i de fleste tilfeller positivt overrasket. Men det er noen som er helt håpløse, men da kan jeg klappe meg på skuldra å si "jammen klarte du detta au". Så jeg skjønner hva du mener. :O)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har også ofte tenkt det ja, at livet er for kort til å lese dårlige bøker... Jeg har slukt to andre ganske kjapt de to gangene Rødstrup har stoppet opp... Ettersom jeg har noe ustadige arbeidstider, går lesing i rykk og napp..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja SolemdalTor-Arne Jenseningar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland Salte