Likte denne boken godt. Tror nok at gjennkjennelsen fra egen barndom er avgjørende. Når man er vokst opp i en blokk i en drabantby,gått i jenteklasse ,tygget bajabek og feriert i telt uten bunn på omtrent samme tiden er det lett å like boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg også likte denne boka veldig godt. Oppvekst på femti- og sekstitallet stemmer. Men ellers er det mye forskjellig siden jeg er oppvokst i ei lita bygd i Telemark. Der tror jeg hemmeligheten til Jacobsen ligger, han skriver så allmenngyldig at vi kjenner oss igjen likevel. En av de beste bøkene i 2009 syns jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte Furuseth