Dette er den boka jeg har lest flest ganger. Første gang under tvang som en del av norskundervisninga på videregående. Men så var den så bra at jeg har måtte lese den et par ganger til, eller tre. Tror jeg snart må lese den igjen. Er noen år siden sist nå.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg leste også denne som en del av norskundervisninga. Jeg blei veldig begeistra for at den var så godt skrevet, det er virkelig fin-fin språkbruk på gang her. Jeg har planer om å lese mer av Bjørneboe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har bare hørt denne en gang, innlest av Dennis Storhøi. En intens opplevelse, jeg kommer stadig tilbake til at denne må jeg lese om igjen ja...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sannsynligvis Bjørneboes beste. Skipet er jo en mini jordklode der bestninge og passasjerene er hele verdens befolkning, som ikke kan fordra hverandre. Når alt går til helvete skjønner de at de må samarbeide for å overleve. Genial historie.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

OmpabopPernille GrimelandEileen BørresenEmil ChristiansenJohnny OlsenTorill Elisabeth RevheimsvarteperHilde H  HelsethLine DahleHarald KAmanda ANils PharoIngeborgBjørg Marit TinholtHeidibeaverkriekAtmanLibraritas vTonesen81Jakob Lund KlausenTjommiLinn HaugEli R. GjengstøAndreas BokleserGro-Anita RoenLena Risvik PaulsenBabynemiAlice NordliIdaTone HBenedikteTrygve JakobsenCtinaKristin F. JørgensenKikkan HaugenIngunnJCarine OlsrødMarianne  SkageKaroline in WonderBente