Det er en snutt på You Tube av Kranes konditori 1951. "Gå pokker i vold"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Takk skal du ha Per Kristian, den filmsnutten ga mersmak. Har sjekka litt rundt, men det ser ikke ut til at filmen er gitt ut på video eller dvd.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det var fart over den,trodde nesten hun skulle dytte han i vannet,hadde vært til pass for han.Liker godt de gamle gode med litt fart,ja og med humor og satire. Fant ut litt mer..Filmen er fra 1951 og der var det med noen kjente.Bl.a. Wenche Foss, Toralv Maurstad, Harald H.Steen +jr.og Aud Schønemann. Så ble det spilt inn for TV i 1963.Kjente ikke mange av de som var med der.Arne Lie..Mulig jeg får tak i filmen fra 1951.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidiEirin Eftevand