Elsker fantasybøker som Ringenes Herre triologien, Eragon (Arven-serien), Harry Potter, Sagaen om Isfolket, Skammar-serien og Katriona-serien(Lene Kaaberbøl). Men nå har jeg lest alle seriene og jeg vil fortsette og lese bøker fra disse universene eller lignende univers. Trolldom og eventyr er nok min greie. Noen som har noen bra tips?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 17 svar.

Jeg holder på å lese Magician av Raymond Feist, første bok i en triologi. Så langt liker jeg den godt, og den minner meg en del om Eragon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Robert Jordan sin Wheel of time- serie er vel fantasy? Eg har ikkje lese bøkene sjølv, men hugsar at ei venninne likte desse veldig godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ursula K Le Guin, hadde en fantasy/sci-fi-serie--som jeg elsket. Trollmannen fra Jordsjø, er en av dem. Fortellinger fra Orsini- en annen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skal ta en titt på biblioteket og se om jeg finner. Takk for tips!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Robin Hobb!!! Sjekk gjerne bokhylla mi, jeg har endel. 12 feite bind, 4 trilogier, og det finnes mer. Ulempen kommer dersom du ikke leser engelsk. Hennes verden er BARE fantastisk!!! Skulle gjerne gitt bøkene terningkast 7!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åja, for noen år siden leste jeg en søt norsk trilogi av Sigbjørn Mostue, Gravbøygen våkner, Nissedreperen og Krakens gap. Prøv den også...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mostues triologi har jeg nok allerede lest, men skal ta en titt i bokhylla di. Hørtes spennende ut. Takk for tips!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

J. D Robb skriver en serie som heter ...in death! Altså maaaangebøker hvor alle slutter med in death. F eks Loyalty in death. D er maaaaange bøker, og de er letteste, dvs jeg har hørt dem på engelsk lydbøker. Google serien for å begynne m første bok. Handler om en heks og hennes liv i en gjennom fantasiverden m pixis osv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aldri hørt om, men skal prøves ut. Takk for tips!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da har jeg et forslag, Septimus Heap serien av Angie Sage. De inneholder magi, eventyr og er faktisk ganske spennende også. :O)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er notert. Vet søstersen synes den serien er fantastisk god, så regner med den vil falle i smak hos meg også. Takk for tips!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
  • The dark tower-bøkene,
  • Night World,
  • House of Night,
  • The spooks-bøkene,
  • Vampire Diaries,
  • Twilight,
  • Heksemesteren,
  • Brødrene Grimm,
  • Spiderwick-krønikene,

Her har du en del tips ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

OI, av disse har jeg faktisk bare hørt om Twilight og The spooks. Skal ta en titt på de andre så fort som mulig. takk for tips!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Narnia-bøkene, har du lest dem? De er jo skrevet av Tolkiens gode kompis i Oxford, C. S. Lewis. Tror det er sju bøker i alt. Her er det eventyrvesener og snakkende løver og litt av hvert! Scott Westerfelds serie: Uglies, Pretties, Specials og Extras. Ikke så mye troll, men likevel fantasy. "Det gylne kompasset", "En kikkert av rav" og...en bok til, denne serien var veldig populær. Den første boka ble filma, men filmen var utrolig dårlig - boka er mye bedre! Maria Gripes "Tordivelen flyr i skumringen" - ikke direkte fantasy, men ganske fantastisk likevel. Og hva med "Haikerens guide til galaksen"? En klassisk serie bøker av Douglas Adams med mye reising i verdensrommet - litt absurd og humoristisk, kanskje litt voksnere i stilen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den mørke materien har jeg nok allerede lest, og synes akkurat som deg at filmen var gørr. Tordivelen flyr i skumringen har jeg hørt minst 10 ganger på lydbok - også meget god. De andre hørtes spennende ut, jeg skal gjennomsøke biblioteket. Takk for tips!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åh, Tordivelen flyr i skumringen... Den husker jeg gjorde inntrykk, læreren leste den høyt for oss i femte klasse. Blant de få gode bokopplevelsene på skolen... Og ja Narnia er 7 bøker, men jeg har dem i samlebind. Den gikk fort unna.. Tar til meg tipsene dine jeg og!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

FlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine Olsrød