Jeg har lest hele boken, og synes den var god. Her er det mange "godsaker" i form av dobbeltbetydninger, og "dobbel bunn". Man blir litt glad i Margareta, der hun driver med å finne ut av seg selv og livet. Meget lesverdig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Ja, jeg har lest den nå.....skal se om jeg får føyd til litt mer i bloggen.(Sitter stasjonær i 8 uker med brukket ankel for tiden, så tilværelsen blir litt endret...) Synes den har en god atmosfære, en solid og gjennomarbeidet roman..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Siden du har vært så uheldig er det i allefall godt at du er glad i bøker. Går ut fra at du har noen å velge mellom. God bedring og god jul til deg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk, takk...man ordner seg ja. Omstilling er ordet. Lydbøker og blogging og bilderedigering..og heldigvis litt familie og mange venner stikker innom.God Jul til deg også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har du noen til å stelle for deg, så kan du jo bare kose deg i jula. God jul og bedring.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk...har alt jeg trenger i nærheten, vaskehjelp og gode nabo-venninner, så jeg skal ikke klage...må bare smøre seg med tålmodighet...er jo vant til en treningstur hver dag..så det er et savn.God Jul til deg også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTuridmajaEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken Røil