Trenger noen bøker jeg kan lese i juleferien (: En bok for 14-18 år ? For ungdommer, den kan være basert på virkeligheten eller fantasy. Leser alt så lenge det er en god bok :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 13 svar.

the mediator av meg cabot(engelsk) rubinrød:kjærlighet gjennom tider av kerstin gier(norsk) the indfernal devices av cassandra clare Id tell you I love you but Id have to kill you av ally carter heist society av ally carter(fins og på norsk) iron king bøkene av julie kagawa farlig trolldom av marianne curley(en av de få bøkene jeg har på norsk selv om orginalen er engelsk, jeg kjøpte den på et loppe marked, men du kan jo se om du finner den på en nett butikk.) abandon av meg cabot blue bloods av Melissa de la cruz( usikker om du finner denne, vel spørs om du bor i en stor by eller ikke..hvis ikke kan du jo prøve internett) alle rick riordians bøker(de er på norsk og engelsk.) alex flin sine bøker. nye versjoner av eventyr. (a kiss in time, beastly, cloaked..)tror ikke de er på norsk da.. i dypet av en ruin av Kristine oseth gustavsen.(ikke veldig kjent siden forlaget er lite, fås kjøpt på libris.) håper det hjelper..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det meste av Harald Rosenløw Eeg kan anbefales. Spesielt "Vrengt".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøkene om Jarle Klepp. Spesielt "Mannen som elsket Yngve" og "Konpani Orheim" (av Tore Renberg)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Norsk eller engelsk?? Evt. ta en titt på bokhyllene mine her :) Har en god del for lesere i den aldersgruppa :)

Liker du best romantik eller spenning?? osv..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Liker begge begge deler, spesielt spenning, det kan både være på engelsk og norsk (:

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har du lest Uglies av Scott Westerfield (eller noe sånt). Første bok i en serie på fire (de neste heter Pretties, Specials og Extras, men den siste er ganske dårlig...). Spennende i alle fall, om Tally på femten år som lever i et samfunn der alle får en skjønnhetsoperasjon på sekstenårsdagen - da blir de vakre og perfekte og får leve i en drømmeverden!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Høres bra ut! :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja - de er spennende - og alt er selvsagt ikke så perfekt som det virker...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bartimeus-trilogien syns jeg ihvertfall er ganske bra. eller Vampire Academy serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vampire Academy har jeg lest, nesten alle (: Ganske bra ja. Sjekker ut den trilogien ^^

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skygge serien og Agnes Cecilia av Maria Gripe.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har lest Skyggeserien (: Skal ta en titt på Agnes Cecilia :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Agnes Cecilia kan du glede deg til :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. Martol